Arkivet

Här publicerar vi material som är bra för dig som skytt och medlem i Valle PSF. Det kan vara allt från stadgar till skjuthandbok och annat.

Skjuthandboken 2016Skjuthandboken

Var uppmärksam på att skjuthandboken revideras då och då av förbundet, och du måste tillse att du alltid har en aktuell och rättad version. Senaste versionen släpptes som upplaga 16 och gäller från 2016-01-01.

Du kan alltid hitta senaste skjuthandboken, SHB,  hos Svenska Pistolskytteförbundet eller ladda ned en version som vi har här: Skjuthandboken 2016-01-01 Upplaga 16.

FAP, April 2016Polisens föreskrifter

Polisens nya föreskrifter för att bevilja licens, som börjar gälla i april 2016, kan du hämta här: Nya bestämmelser, FAP, april 2016

Gamla hemsidanGamla hemsidan

Den gamla hemsidan finns kvar, och där hittar du bland annat skytteresultat som är äldre än 2015, artiklar och gamla fotografier. Den gamla hemsidan hittar du här. Tänk på att den gamla hemsidan inte kommer att uppdateras längre!

 

Gamla bloggenGamla startsidans blogg

Saknar du bloggen? Du hittar de gamla inläggen i två delar, del 1 och del 2 som du laddar ned till din dator. Därefter öppnar du dem i din favorit-webbläsare, tex. Internet Explorer.

Den gamla bloggen kommer inte att uppdateras – istället hänvisar vi till denna vår nya hemsida, där vi löpande kommer att publicera nyheter och inlägg.