Gå till innehåll

3an CUP deltävling 1 avgjord!

1 av 3 deltävlingar i anrika 3:an cup är avgjorda!

Den rafflande 3:an cup har just avslutat sin första av tre deltävlingar och uppslutningen var trots det lite bitiga kylslagna vädret mycket god! Valle PSF tackar alla skyttar som deltog och hälsar hjärtligt välkomna till nästa lördag då tävling 2 går av stapeln! Vi hoppas självklart på lika god uppslutning. Rapporter gör gällande att de flesta var nöjda och banläggarna låter hälsa att smärre justeringar i tider och förutsättningar kommer att ske till nästa deltävling.

Här kan du se resultaten på tävlingen: Tävlingsresultat 3an cup deltävling 1

Här kan du se resultaten i cupen, bäst av 3 blir totalsegrare och prisutdelning sker vid tredje tävlingens avslutande: Cupresultat i respektive vapengrupp efter deltävling 1.