Fältcupen Svartkrut startar på tisdag 11/4!

Det är inte riktigt den här kalibern vi brukar använda, men rökutvecklingen kan vara likvärdig. Reenactment shooting från the Battle of Carthage.

Vi välkomnar alla Valleskyttar till uppstarten av vår Fältskyttecup Svartkrut! Alla vapengrupper pistol/revolver är välkomna och som vanligt går cupen i 8 deltävlingar där de 6 bästa räknas i slutresultat. Betalning av startavgift sker kontant på plats och alla skyttar hjälps åt att bygga banan. Försäkringsmässigt måste skytt vara medlems i SSSF innan man får skjuta svartkrut som medlem i VPSF, så kontrollera om du verkligen betalt medlemsavgiften för 2017! Vi ses i dimman!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.