Skjutbanan åter öppen

Hej efter veckan som gått står det klart att vi fått tillstånd för fortsatt aktivitet. Detta tillstånd kommer med några förändringar från tidigare och styrelsen kommer nu under senhösten att skicka ut information till medlemmarna kring detta – läs och ta del av den informationen! De nya skjutbaneinstruktionerna finns i klubbstugan och i skjuthallen och dessa instruktioner skall följas av alla skyttar vid alla skyttetillfällen!

Vi har beslutat hålla några tävlingar till under senhösten och de återfinns i programmet. De berörda skjutledarna/banbyggarna kommer att kontaktas. Vi kommer ha aktivitet i oktober, november och december och i januari-febriari kör vi 3an Cup där vi hoppas på många starter och att alla medlemmar hjälper till att anordna tävlingarna.

17/10, lördag kl 10.00 – Precisionstävling
24/10, lördag kl 10.00 – Höstpokalen fältskytte
7/11, lördag kl 10.00 – KM C+B Fält
14/11, lördag kl 10.00 – Arbetsdag 3an Cup
5/12, lördag kl 10.00 – Julklappen fält (OBS Flyttad!)

God höst!

// Styrelsen

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.