Valle PSF kickar igång sin nya webb!

VinterstuganTrots att snön ligger tät på taken, lyser flitens lampa på kontoret!

Genom att bygga på erkänd teknik (WordPress) förenklar vi administrationen av vår webb i VPSF.

Saknar du något från den gamla webbsidan? Bara lugn – den finns kvar! Du hittar den tex. genom att klicka här, men den finns även att nå under ”Arkivet” där du även hittar den gamla bloggen från startsidan. Den gamla sidan kommer inte att uppdateras mer! På sikt kanske en del av innehållet från gamla sidan förs över som bloginlägg/artiklar här – håll utkik!

Tipsa oss gärna om du hittar fel eller misstag – det är alltid lite inkörningsperiod med nya prylar, vem har inte köpt det där nya hölstret eller ammunitionen och fått krångla lite innan prylarna lirar perfekt? 🙂

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.