Preliminära programmet för 2017 klart!

2016 rullar snart över i ett nytt verksamhetsår! Spana in det späckade skjutprogrammet!

2016 rullar snart över i ett nytt verksamhetsår! Spana in det späckade skjutprogrammet!

Medlemmar! Programmet för 2017 är klart men är att beteckna som preliminärt ännu så länge. Vi kommer även under 2017 att arrangera vår populära tävling ”3an Cup” där vi bjuder in skyttar från andra föreningar (inbjudan dyker upp sinom tid). Det glunkas även om ett omtag på vår svartkrutstävling ”Valleknallen” som hamnade lite i skymundan förra året på grund av krock med andra tävlingar. I år satsar vi helhjärtat på denna tävling och hoppas på många skyttar från andra föreningar – separat inbjudan kring detta kommer!

Programmet är preliminärt och inte helt spikat, det kan ev. komma att tillkomma någon dag där banan är abonnerad samt självklart notis om när vår städ- och fixardag inträffar. Eventuellt fylls även programmet med tid för när/om vi kommer att snickra på skyttehallen samt för när avloppet är avstängt då det förmodligen bytes under året.

Titta gärna redan nu när du har ansvar att bygga bana och hör av dig till ordföranden ifall något inte stämmer, du har förslag eller ändringar till programmet.

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.