FINAL! FINAL! På lördag går finalen i 3:an cup!

Missa inte detta tillfälle att skjuta lite redan så här tidigt in på säsongen! I Valle PSF tror vi på att fältskytte skall ske under fältmässiga förhållande, och därför bjuder vi in till den tredje deltävlingen i vår 3:an CUP!

Vi hoppas på stort deltagande denna helg då vi har final och utdelning av medaljer till segrarna i respektive vapengrupp. Notera att tävlingsledningen valt lite annorlunda medaljutdelning..

Vi har laddat upp med varmkorv, bullar, kakor, dricka, kaffe, gott humör, eldkorgar på några av de mest utsatta stationerna och som vanligt – ett gott och glatt humör! Valle PSF hälsar alla skyttar välkomna!

PS. Resultaten hittar du i menyn under "Resultat" eller via direkt länk på http://www.vpsf.se/REA/ där du kan se både deltävlingarnas resultat, dina personliga resultatsammanställning, samt cupens ställning så här längt!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.