Äntligen Påskasmällen!

Kycklingvarning på skjutbanan!

Den 8/4 är det äntligen dags – även om det är lätt skrämmande hur kort tid som gått sedan förra ”smällen”… känns som igår! Som vanligt bjuder denna bana på en del udda mål och lite kluriga förutsättningar.

Oklart om det blir ägg i pris som vanligt, vi vet mer äggsakt när vi närmar oss tävlingsdagen. Den som dyker upp skal se vad det blir. Vi får se om vi kan knäcka förra årets deltagarantal. Det blir en hårdkokt tävling. Nä ok, jag ger mig…

Tävlingen skjuter vi enbart i vapengrupp C, eftersom en del av målen inte riktigt håller för slitaget från grövre kalibrar.

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.