Våffelskjutning eller KM? Är det samma sak?

Riktigt så lyxiga kanske de fältmässiga våfflorna på Valle inte ser ut, men nära… väldigt nära… 🙂

På lördag, den 23/9 skjuter vi KM i C/B Fält och banbyggaren utlovar en lagom svår poängfältskjutning. Det kommer att bli en del rörliga mål, en del fasta, men framför allt ganska många figurer. Förutom den vanliga bullen och kaffet kommer man denna dag att kunna njuta av nygräddade våfflor (självservice) till det facila priset av gratis – jag bjuder! Vill man betala en slant går det bra – allt överskott skänker jag till barncancerfonden i Valle PSFs namn. Vi ses!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.