”Julklappen” 2018, årets sista skjutning!

Tomten säger ”Sjävklart ska du vara med den 9/12, allt annat räknar jag som att du är stygg, alltså får du inga klappar.”

Nu drar det ihop sig till traditionella ”Julklappen”. Vi kör enligt samma koncept som vanligt – endast kaliber .22, fältskjutning med jultema och var och en tar med sig en inslagen julklapp för cirka 50 kronor. Efter skjutningen har vi ”julklappsutdelning” där man väljer julklapp från högen, i den ordning man placerat sig.

Julgodis, glögg och pepparkakor bjuds under skjutningen! Hjärtligt välkomna! //Styrelsen

(PS: Grefven bjuder på julvåfflor med grädde och sylt, mot frivilligt bidrag till barncancerfonden, tag med dig mynt å skänk en present till de som verkligen behöver, och passa på att käka våfflor samtidigt!)

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.