Årets Svartkrutscup bjuder på fin-fint om än lite ålderstiget pris!

En av våra medlemmar har skänkt en licensfri svartkrutspistol modell äldre att dela ut som första pris i totalsegraren i årets Svartkrutscup! Således finns starka incitament för att just DU ska damma av dina svartkrutspinaler och ta dig ut på banan i vår, sommar och höst!

Svartkrutsgänget träffas på tisdagar kl 17 för att under avslappnade former träna och tävla, och årets cup går traditionsenligt i 8 tillfällen där de 5 bästa deltävlingarna för varje skytt räknas i slutställningen!

Vi hoppas att fler av er skyttar upptäcker svartkrutskyttet som skytteform och välkomnar er att göra ett studiebesök för att se hur det går till, vilken utrustning som behövs och hur man blir medlem i SSSF som är det förbund du behöver vara medlem i!

Välkomna!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.