Gå till innehåll

ÄNTLIGEN!

Restriktioner börjar lätta och vi kan börja träna och tävla tillsammans igen! Förbundet bjuder in till Pokalen Fält och Valle har uppdrag att ordna Pokalen 4 - Det är då även Kretsmästerskap i R. Samtliga Valles skyttar uppmanas delta som funktionärer - vi behöver er allihop för att få tävlingen att löpa smidigt!

Dags för skytte igen! Kom till Bråneke och träffa dina kompisar!

Första tävlingsdagen är den 21/8 och inleds med tävligen "Grevfe-speziale" som skjuts i 3 deltävlingar. Bäst av 2 räknas och fin-fina priser utlovas. På samtliga dessa tävlingar finns våfflor till själv-gräddning och frivillig avgift för dessa skänkes oavkortat till Barncancerfonden!

Vi hoppas att alla medlemmar vaknar till ur Corona-slummern och kommer och skjuter nu när vi kör igång igen - vill du vara med och bygga bana eller engagera dig - hör av dig till styrelsen - vi behöver alla "vakna upp" och köra igång som vanligt igen!

Väl mött

//Styrelsen