Resultat 3an CUP deltävling 1 2023-01-28

Nu har grupp B fått tillgodoräkna sig standardmedaljer. Dock deltar inte grupp B i själva cupen. Det här gör att du som vill skjuta B gör det som vanligt, får tillgodoräkna dig standardmedaljer precis som vanligt. Vi hopp att alla som önskar skjuta B nu till helgen kommer till Valle PSF! 🙂

Nu är även resultaten publicerade i REA resultatsystem (observera fortfarande öppet för ändringar) och nu kan du även hitta placeringen i cupen i vårt resultatsystem.

Alla resultat är nu med i REA resultatsystem! CUP-sammanställningen är korrekt inklusive IPSC-Gruppen ”Optics”. Härliga tider strålande tider!

På grund av att flera patruller misstolkat förutsättningarna på station 2, hade många räknat poäng i samtliga ringade figurer på stationen. Detta gjorde att flera skyttar hade mer än 10 poäng, som var max.

Poängräkning skulle ske endast i S20-figur. Förutsättningarna föreskrev max 2 träff per figur, det fanns 1 figur typ S20 vilket ger maxpoäng 10. Alla som hade över 10 poäng hade räknat fler poängmål än vad som fanns på stationen. Eftersom vi inte kan avgöra i vilka mål man räknat poäng, valde vi att helt stryka poängräkning på station 2 denna deltävling. Därför har alla skyttar fått 0p. Vi ansåg detta var den minst orättvisa lösningen.

Nästa tävling kommer vi att på förekommen anledning förtydliga vilken figur som det ska räknas poäng i extra tydligt för att undvika samma misstag.

Resultaten är preliminära innan standardmedaljers fördelning kontrollerats av kretsen

Resultat i resultatsystem för 3an Cup deltävling 1

Resultat i resultatsystem för 3an Cup, ställning i respektive vapengrupp

Om något inte stämmer i resultatlistan och behöver korrigeras, kan du maila din förfrågan till sekreterare@vpsf.se

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.