Inbjudan Skaraborgsfälten 27 augusti + behov av funktionärer

Ärade medlemmar – Skaraborgskretsen inbjuder till tävligen ”Skaraborgsfälten”. Till denna tävling kommer Valle PSF att hålla i station 8 som funktionärer hela dagen. Vi behöver vara minst 3 personer hela dagen och vi behöver därför just din hjälp med detta!

Kan du vara med hela dagen, förmiddag, några timmar mitt på dagen så att resten kan äta lunch? Perfekt – Hör av dig till sekreterare@vpsf.se eller ordforande@vpsf.se så kan vi försöka boka in och göra ett schema för dagen så att alla får möjlighet att skjuta tävlingen.

Hoppas du kan hjälpa till!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.