Inbjudan till Kretsmästeskap Fält, C & B

Lördagen den 4 maj 2024 kl 09.00
Fältskjutning 8 stationer

Plats: Vallebygdens Pistolskytteförening, Skärv, Bråneke, 532 92 Axvall. Åk mot Skara Sommarlands Camping, passera campingen. Efter någon kilometer i dalsänka precis före backkrön vid hästgård, tag höger. Visa hänsyn till boende och håll ned hastigheten – max 20km/h!

Format: Patrullen agerar själv stationsfunktionärer. Tag med egen klocka för tidtagning. 5-mannapatruller, inga patruller med skyttar från en enda klubb/förening.

Inled dagen med din start i grupp C, därefter i grupp B.

I mån av plats kan vi ta emot startar i andra vapengrupper, men tävlingen är i huvudsak avsedd för grupp C och B. Du som vill skjuta ett A-varv eller R-varv, vänligen lägg dessa från klockan 11-ish om du kan för att visa hänsyn till de som gör upp om medaljerna i kretsmästeskapet 🙂

Första start klockan 09.00, sista start cirka klockan 13.30!

Vapengrupp C: Klass 1, 2, 3, D1, D2, D3, J, Vy och Vä (Traditionell fält)
Vapengrupp B: Klass 1, 2, 3 (Traditionell fält)

Vapen och vapenkontroll: Endast av Svenska Pistolskytteförbundet godkända vapen. Vapenkontroll utförs av skytt i god tid innan första start.

Anmälan: OBS! Föranmälan görs senast 3/5 i följande Google-dokument: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fykneW_DFiPAYCJBdfs8ORhPYNOwU_nHMQ9CKy2JpUc/
Om du har frågor eller annat rörande din anmälan eller tävlingen, maila till anmalan@vpsf.se

Observera att det kan komma att ske ändringar på tävlingsdagen, bland annat kan skyttar som skjuter mästerskapet behöva blandas med C/B-skyttar i samma patrull – håll koll på tiderna då, eftersom de inte är exakt lika på C och B. Håll koll på startlistan (som även är anmälan ovan)

Startavgift: 120kr per start. Avgiften betalas på plats. Tag med jämna pengar eller helst Swish.

Prisutdelning: Inga individuella priser. Mästerskapsmedaljer delas ut på kretsens årsmöte.

Servering: Kaffe självservering och enklare fika, korv osv.

Tävlingskontakt: anmalan@vpsf.se

Vi ses i vackra Vallebygd! Välkommen!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Inbjudningar. Bokmärk permalänken.