3an Cup 2024 – En succé?

Stort tack till alla funktionärer och skyttar som under tre helger kommit till vår anläggning i Bråneke och skjutit 3an Cup! Utan alla er som jobbat, tävlat, fikat, diskuterat och kommit med goda inspel och värdefull feedback, hade tävlingen inte blivit av. Från det innersta hörnet i skjutboden, från den bakre av bakre målgrupper, från den bortersta skjutvallen, från botten av våra magasin och djupet av våra hjärtan – TACK!

Grupp A

Slutresulaten i grupp A efter rafflande särskjutning om tredjeplats, tog så Sondre hem platsen i hård kamp med Morgan Andersson (MPK) och Daniel Bergman (P4IF) och fick då sällskapa med Kenneth Eriksson och Michael Thersthol på pallen! Grattis!

 1. Kenneth Eriksson, Sandhem, 60 poäng
 2. Michael Thersthol, Skövde Sport, 58 poäng
 3. Sondre Stölen, Vedum, 54 poäng

Grupp B

Slutresultatet för Grupp B avgjordes genom att tredjeplatsen, som stod mellan Fredrik Gustafsson Valle PSF och Jan Rask Mariestad PK, båda på 56 poäng, avgjordes genom att Fredrik vann på Walk Over – Jan hade hunnit åka hem när det var dags för särskjutning. Slutresultatet blev således;

 1. Klas Svensson, P4IF, 60 poäng
 2. Sven-Olof Olofsson, Laxå, 59 poäng
 3. Fredrik Gustafsson, Valle PSF, 56 poäng

Grupp R

 1. Klas Svensson, P4IF, 59 poäng
 2. Anders Grimling, Lidköping, 59 poäng
 3. Anders Norgren, Grästorp, 58 poäng

Grupp C

Här avgjordes pallen av särskjutning efter att Anton Fräs knipit förstaplatsen på 57 poäng efter tre tävlingar. Andra och tredjeplatsen fick avgöras under olidlig spänning med stor publik och efter duellen mellan Anders Norgren och Morgan Andersson höjde till slut Anders silverpokalen mot skyarna!

 1. Anton Fräs, Lidköping, 57 poäng
 2. Anders Norgren, Grästorp, 54 poäng
 3. Morgan Andersson, Mariestad, 54 poäng

Resultat för alla tävlingar och cupen;

Se resultaten från Första deltävlingen: http://www.vpsf.se/REA/?t=436

Se resultaten från Andra deltävlingen: http://www.vpsf.se/REA/?t=437

Se resultaten från Tredje deltävlingen: http://www.vpsf.se/REA/?t=438

Se sammanställda resultaten för cupens tre tävlingar: http://www.vpsf.se/REA/?c=3an%20Cup%202024

// Valle PSF

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.