Stort tack till alla medlemmar för arbetet ni lagt och lägger på föreningen!

Städa, putsa feja!

Styrelsen tackar alla er som under året besöker, deltar, arbetar och ställer upp för föreningen i olika former. Alla bidrag, stora som små, till föreningens välbefinnande ger ringar på vattnet – tillsammans bygger, underhåller och utvecklare vi vår hobby och vår föreningsgemenskap!

Extra stor tack till er som ställde upp igår lördag på vår årliga Städ- och fixardag – många saker fick vi gjort bland annat snickrades nytt målställ till skjutvallen, vallen rensades på ogräs, området städades på nedfallna grenar och löv, hylsor plockades, målbommar smörjdes, städning utfördes i övre och nedre målbod, städning och röjning i klubbstugan samt att vi fick färdigställt målmaterialet till Kretsmästerskap C/B Fält nästa helg. Förutom detta skrevs även prov för Grönt Kort med lyckat resultat för två av våra nyare medlemmar.

Vi har säkert missat många arbeten som ni utförde men tackar likväl för allt, vi hoppas att vi kommer se er alla på skjutbanan i vår, sommar och höst samt ute på kretsens tävlingar!

Styrelsen VPSF, 2024

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.