Pokalen 2 avklarad – Tack!

110 starter blev det till slut, i det kyliga men mycket fina vårvädret på Valle PSFs anläggning i Bråneke. Glada miner syntes, men inte några vantar – vädret var så pass bra att de tunnare skyttejackorna hade kommit fram och ett par skyttar syntes hellre vänta ute vid solväggen, än inne i klubbstugan.

Stort tack till alla er funktionärer som ställer upp i arbetet att bygga, leda och avsluta en fälttävling av den här storleken. Utan er insatser i köket, med patruller, med byggande, ihop- och isärskruvande, uppsättning och nedtag samt resultatservice, blir det inte någon bra tävling – ingen tävling alls faktiskt.

Roligt att även 110 starter blev av och tack till alla skyttar som hittade ut och som tog sig tid att berätta vad ni tyckte om banan (även negativ kritik är bra – även fast den negativa kritiken mest uteblev – ofta hittar man ju svagheterna i banan i sitt eget skytte, inte hos banbyggaren…). För dig som vill veta hur det gick, hittar du resultaten till Pokalen 2 här.

Om några veckor ses vi snart igen på Kretsmästerskapet som vi hoppas att just du kommer och skjuter, det gäller så klart även våra egna skyttar i Valle PSF! Läs och ta del av inbjudan till Kretsmästerskapet C/B här och anmäl dig på anmälningslistan.

Vi ses!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.