Fältpokalen nummer 3, lördag 24/9

"Kanonkul" på skjutbanan utlovas, dock skjuter vi inte med andra kanoner än våra egna, handkanoner, vid detta tillfälle!

”Kanonkul” på skjutbanan utlovas, dock skjuter vi inte med andra kanoner än våra egna, handkanoner, vid detta tillfälle!

På lördag går Valles prestigefyllda deltävling i cuppen ”Fältpokalen” av stapeln. Så länge Skaraborg varit fritt från inlandsisen, har denna tävling skjutits och nu har turen kommit till deltävling nummer 3. Under 4 cuptävlingar skjuter vi fältskjutningar och de tre bästa resultaten räknas samma till slutställning. Äran över att ha plockat hem pokalen är enorm och ställningen i cuppen kan antingen ses på hemsidans resultatsidor, eller på pappskivan vid köket i skjutlokalen. Hoppas vi ses i dimman, även om vi får klara oss utan kanoner vid just detta tillfälle! Välkomna!

 

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.