Grovcupen avgjord!

380ACPSista deltävlingen i ”Grovcupen” för 2016 är avgjord. Även om antalet skyttar kunde varit bättre, bjuds ändå en tuff kamp om guldet!

Föga förvånande känns namnen i topplistan igen, det är skarpa skyttar som plockar hem vinsterna i år. För Grupp A (Direktlänk) vinner Andreas Lundgren på 29p, andraplats till Tony Martinovic med 23p och tredjeplatsen delas av Jerker Lindström och Martin Algervik, båda på 22p.

I grupp R (Direktlänk) vinner Klas Svensson med maximal poäng, 30(!) cuppoäng, vilket innebär att Klas vunnit minst 3 deltävlingar i R. Starkt jobbat! På andraplatsen återfinner vi Fredrik Gustafsson på 22p och tredjeplatsen delas av Peter Möller och Alf-Ole Engesvik på 18p. Stort grattis till er alla!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.