Fältpokalen 4 lördag 22/10

pokal copyMissa inte den sista och rafflande uppgörelsen i Fältpokalen, VPSFs verkliga långkörare i tävlingar. En mer prestigefylld (möjligen KM Fält) tävling finns inte i kategorin Fältskytte i Valle Härad! Ställningen kan du följa på REA Resultatsystem under fliken ”Cupresultat” där vi kan se att Andreas, Klas och Tomas kämpar i toppstriden. Eftersom cupens slutresultat baseras på ”bäst av tre” finns stora möjligheter att kullkasta nuvarande ordning och ”allt kan hända” inför finalomgången på lördag!

Tävlingsomgången skjuts i grupp C, men självklart är alla skyttar välkomna som vanligt att ställa upp som ett ”träningsvarv” i vilken grupp som helst inom det nationella skyttet.

Välkomna!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.