Svartkrutsresultat i REA!

Svartkrutsskytt

Svartkrutsskyttarna är få men tappra – tag chansen att ansluta dig till ett gött gäng! Vi tränar och tävlar på tisdagar!

Vi kan glädjande meddela att svartkrutsresultat nu kan visas i REA Resultatsystem! Du behöver inte längre ”rota runt” efter alla dina resultat utan kan få allt samlat på ett och samma ställe som skytt i Valle PSF (förutom externa tävlingar). Alla våra interna tävlingar och cuper finns i resultatsystemet och du kan via detta få statistik på din aktivitet.

Nya funktioner kommer att läggas till under senhösten och vintern, där du bland annat kan se hur din aktivitet ser ut gentemot krav från licensgivare. Vidare funderar vi på att lägga till en ”aktivitetsdagbok” där du kan bokföra dina träningstillfällen som då räknas mot aktivitet.

Just nu finns en bug som beräknar antalet avlossade skott för just Svartkrut något felaktigt. Det är generellt för lite skott avlossade i din personliga statistik. Vi ber er därför hjälpa oss att meddela när och om ni hittar några fler felaktigheter.

Mvh Tomas ”Grefven” Monsén

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.