Kretsmästerskap C+B Fält är avgjort!

Valle PSF tackar alla skyttar som kom och sköt tävlingen vi byggt – det går åt en del tid, kraft och tankemöda att bygga en bra fältbana – varför det är extra roligt med god uppslutning. 63 starter kanske är i minsta laget för alla fältskyttar i hela kretsen, men vädret var väldigt kyligt och kallt och det får man ha respekt för. Ni som kom hoppas vi hade en fin skyttedag i Valle härad!

Resultaten finns i vårt resultatsystem som du hittar i menyn ovan, eller som direktlänk om du klickar här. Vi har jobbat lite med att få in resultaten från lagen som nu finns med, därför har det tagit lite tid. Sorteringen på skyttar i grupp C är inte klar och det är meningen att alla som sköt isär om plats 2-7 skall sorteras i den ordning de placerades i särskjutningen. Vi kommer försöka ordna detta under veckan som kommer. Tills vi lyckats med det kommer resultatet att vara markerat som ”ej färdigt”. Vi ber er ha överseende med detta.

Bild på skyttar i särskjutningen grupp C
Särskjutning grupp C var mycket spännande med hela 6 skyttar som gjorde upp om 2-7 plats!

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.