Städ- och fixardag lördag 11/5

På lördag är det städ- och fixardag på VPSFs anläggning i Bråneke. Alla medlemmar ombedes komma och hjälpa till med det man kan. Tag med dig skruvdragaren, räfsan, sågen eller målarpenseln – kort sagt det du är bra på och kan bidra med. Vi börjar klockan 10 och fejar och putsar där vi kan komma på – egna initiativ välkomnas och just du kan göra nytta på ditt sätt!

Städa, putsa feja!

Vi behöver städa och feja i klubblokalen – skura, putsa fönster, ev. reparera och se över möbler, göra noggrann städ i kök, golv, kontor, slänga skräp etc. Utomhus behöver stuprännor rensas, ev snickerier ses över och förbättras, löv pinnar och skräp röjas undan. Kanske behöver vi klippa gräs, röja siktlinjer på våra stationer, se över gräsklippare, tak och väggar. Smörja gångjärn, lås och skyttebommar. Se över och reparera material, bygga spänger, förstärka och reparera befintliga spänger, inventera och röja i skjutbod, sopa golv, plocka hylsor, kratta skjuthallen, rensa ogräs i vallen och kring den. Kort sagt finns det en uppgift för alla!

Tillsammans är vi VPSF – din insats behövs för att föreningen skall fortsätta fungera bra – kom och ställ upp med några timmar av din tid för att vi ska få bra trivsel och en hållbar och fungerande skyttesäsong!

Välkomna!

// Styrelsen

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.