Troligt skjutförbud från och med 2020-09-05 pga försenad inspektion.

Skjutförbud!

Inspektion av skjutbanan var schemalagd att ske under augusti månad, men myndigheterna har ej hunnit med och vi tvingas därför annonsera ett troligt skjutförbud från och med den 5 september. Skjutförbudet gäller HELA anläggningen, SAMTLIGA vapengrupper, och ALL form av skjutning med krut- eller svartkrutsvapen. Förbudet gäller både träning, tävling, förevisningar och träning på egen hand.

Det är mycket viktigt att skjutförbudet efterlevs, annars riskerar vi att permanent bli av med tillstånden. Håll ett öga på webbsidan för att se eventuella undantag eller om skjutförbudet hävts pga att inspektion ändå hunnit genomföras!

På grund av detta har ändringar gjorts i skjutprogrammet – kolla upp det en extra gång innan du åker ut på banan så att du vet vad som gäller!

Vi beklagar det inträffade och hoppas att vi kan få till en lösning i höst!

// Styrelsen

Om Grefven

Började med skytte 2003, medlem i VPSF sedan 2004. Om ändå antalet år avspeglades i direkt förhållande till resultaten.... :)
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.